Tjuvlyssnat


Tjuvlyssnat på jobbet idag: en kille och tjej pratar dom verkar inte känna varandra så bra,en dejt kanske vem vet.
Tjejen: "asså jag är feminist"
Killen: "aa okej"
Tjejen: Utbrister lite oroligt efter en liten stund. "Fast alltså jag rakar mig under armarna"

Kankse lite svårt och se det roliga, men när jag hörde det så lät det bara jätteroligt !


- Sandra -


Internet igen!



Har äntligen fixat internet igen! så tänkte skriva lite mer här nu. Men inte idag e för seg för
 det just nu, så skriver lite imorrrn ist!




- Sandra -

Tröööööt!




Igår jobba jag hela dagen, kom hem och somna på soffan. Fast idag e jag fasen ännu tröttare, beror nog lite på att jag fortfarande e lite sjuk oxså. Sandra ringde imorse, hon kom hem igår WIIE ! :D ska bli kul och träffa henne, känns som en evighet sen. Ska nog sova snart mycket som ska uträttas imorrn.



- Sandra -



Back to reality



Jaha nu var semestern över och dags och gå tillbaka till vardagen igen, hade två veckors semester i år kanske ta nån mer vecka i aug. Första veckan spenderades på Gotland med Sandra, Sanna, Linn och Jonas. Det var helt underbart där gjorde hela min sommar. Massa sol, after beach på kallis, fest varje kväll  :D hade så sjukt kul där med er , lätt att de vi gör om det nästa år! den andra semesterveckan tillbringade jag hemma och sjuk, blir väl så om man festar för mycket antar jag. 
  Så nu har man börja jobba igen, känner mig lite utråkad på mitt jobb just nu, så har börja söka lite annat nu. Men det får ligga lite på hyllan förtillfället för den här helgen e de äntligen dags och flytta! ska bli jättekul och flytta dit men det är ju lite och göra om man säger så. Så den här veckan ska jag ägna till att jobba och packa. Ska nog vara ledig på fredag så man får lite extra tid. Kommer vara lite kaos på jobbet oxså för att de e Reaggefestivalen, så de e ju skönt om man slipper det. 
  Idag var det riktigt lugnt på jobbet, så det var skönt. Sandra och Sanna kom in och hälsa på, alltid lika nice :) 

Funderar på att lägga mig snart, även fast jag börjar tolv imorrn. Men de skulle vara skönt och sova ut!




Sandra -