Vad är det som händer?

I tisdags då jag hade min lilla chockmorgon så att säga som jag skrev om i mitt förra inlägg, så fortsatte konstigheterna igår. Var på väg och slänga sopporna går in i sopprummet slänger sopporna ska gå ut igen, men får inte upp dörren! inlåst bland sopporna liksom ha ha. Kl e ganska sent oxså och på något konstigt vis hade jag inte mobilen med mig heller som jag ALLTID har med mig annars. Efter kanske fem minuters panik ryckande i dörren så öppnar den sig till slut. Gud blev lite skraj där ett tag usch!

och idag var det jobb som gällde, skulle sluta runt fyra/fem. Vid halv fyra, börjar det pipa inne på barista som ganska snart går över till en mera gäll och högre signal. Och en röst säger att det brinner på gränby! shit liksom, ganska mycket folk som ska ut därifrån så det tog ett litet tag innan alla var ute. Ganska snart var sjubrandbilar där. Men dom verkade inte ha så där jättebråttom, så de var nog inte en så stor grej. Efter  tjugo minuter fick vi gå in igen, bara göra om allt kaffe vi hade gjort innan eftersom det hade blivit ganska kallt efter det här.

Fick aldrig reda på vad som hade hänt riktigt, men tydligen var det inte ens en brand:

http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=77-AV_ID=843213,00.html?from=sectionlinks77


tre dagar med konstigheter nu, vad händer imorrn liksom? :P


Imorrn e jag ledig så de ska bli sååååå skönt, ska fasen stänga av mobilen och hemtelfonen så ingenting kan störa min sovmorgon! ha ha :P


- Sandra -








 


Chock morgon!


Igår hände en grej som hade kunnat bli väldigt mycket värre än vad den blev som tur var. Så här var det jag hade sovmorgon, var astrött sov som en stock. När jag sover så låter det som det ringer på dörren fast det låter som om det är i  drömmen, så jag regagerade inte. Plötsligt så hör jag att det är någon som sätter en nyckel i dörren och jag bara flyger upp ur sängen "shit de e e han som ska fixa elementen" jag hade sagt att dom fick gå in med nyckel om dom ville. Jag bara springer mot badrummet, mot kläderna som jag brukar ha där (jag hade inte så mycket på mig för tillfället). Hinner precis in innan han kommer in och ropar "hallå någon hemma"? ha ha tänk iaf jag inte hört att han kom hade kunnat blivit hur knas som helst, tänk iaf jag hade vakna av att han var i huset. ha ha herregud hade säkert kunnat gömma mig under täcket förstås, hade var lite komiskt, han hade säkert inte märkt nåt ha ha. Ja sen kunde jag iaf inte somna om igen... så var det med den sovmorgonen...


- Sandra -


en vecka kvar till julafton :O



tiden verkligen bara rinner iväg nu alltså, tex idag så märkte jag att de e julafton om en trodde det var om två veckor ha ha mycket jobb i veckan som var. Sluta vid fyra i fredags, var inställd på luciafest hos sandra och danne men det blev inte av tyvärr men sanna och linn ville ut ändå. Ville oxså först men efter nästan tre timmars springade poå gränby var jag otroligt trött så jag fick hoppa över det tyvärr :( sen var det dags för hela tre dagars ledighet WIE! lör sov jag ut med T som dessutom fyllde år, men blev inte så mycket firande för hans jobb hade julbord den dagen, i sthlm dessutom. men iaf på kvällen så kom sandra, charlotte och linn över för att förfesta. Riktigt trevligt blev det, sen drog vi ner till platina. Eftersom vi var en cykel kort så skjutsa linn mig. Det gick jättebra tills vi låg där på vägen, helt galet. Inte att vi var vingliga lr nåt bara att tydligen var de glashalt där. Men ingen slog i huvudet iaf, men man blev lite skakis alltså. Väl nere iaf så var det mycket folk som vanligt och bra drag, träffa sanna oxså :) vid tio i tre så kände vi att det räckte, och märker att garerobslappen är borta! har aldrig hänt förut, det sjukaste var att jag visste vilket nr jag hade, gick fram och att de och de fanns fickorna, jag tom såg den. Men inte skulle jag få den heller jag måste vänta tills sist! fy fan vad dåligt! halv fyra kom jag därifrån iaf, suck....brukar ofta må bra dagen efter men då hade man riktig´huvuvdvärk alltså, usch...idag skulle jag fira T iaf, blev tre-rätters med tårta! och lite vin :)

Idag plocka morfar upp mig för att vi skulle kolla på ny cykel, blir en tidig julklapp så att säga. Hitta en perfekt svart/silver, få se om den e lika bra som den gamla. Så nu linn ska du få tillbax din cykel ;) så idag roade jag mig med att skruva ihop den och har julpynta lite mer. Snart ska jag laga hamburgare med bröd, mums!



- Sandra -





Kick off

sådär ja tänkte klottra lite här igen, har jobbat ganska mycket senaste tiden håller på och lär mig hur man stänger och så just nu. Så i fredags kom man hem väldigt sent, då var man ganska mör så då tog jag det bara lugnt. Lör var de jobb igen, med kick off med jobbet på kvällen. Blev förfest på barista på gågatan, riktigt kul. Sen begav vi oss till bj, trodde jag var smart när jag fick för mig att jag skulle ta med mig cykeln dit iaf att jag skulle dra till platina senare så skulle de gå mycket snabbare! men de skulle jag inte ha gjort för när jag parkerat cykeln och låst den så går nyckeln av, fan liksom. inte så mycket och göra den var ju låst iaf. Kul på bj, men efter ett tag börjar de bli lamt. Så jag får för mig att jag ska dra till platina, där både sanna, linn, sandra och charlotte var. Så det blev en toppenavslutning på kvällen. Får låna linns cykel för att ta mig hem, så otroligt snällt ♥

vaknar dagen efter förvånadsvärt måendes bra, med tanke på det stora intaget på natten. Gick bra och jobba lugn dag. Igår var jag ledig och T med så det blev mys och lite städning! mamma kom in skulle hjälpa mig med cykeln, men såklart har den blivit stulen. FAN liksom första gången ´för mig men säkert inte den sista. Dessutom var det den bästa cykeln någonsin, förutom att den lät lite ibland. Idag blev de jobb och sen en sväng över till linn där sanna oxså befann sig. Så härligt och träffa dom och bara prata på om allt!



- Sandra -




Finns bara ett ord och säga för tillfället!




TRÖTT!


- Sandra -

Fullt ös


oj vad tiden rinner iväg, senaste veckan har bara försvunnit. I tisdags så jag jag lite av en "bad day" så att säga, kändes som om det mesta var emot mig. I onsdags så jobbade jag på universitet, var entrepenörskaps föreläsningar. Var väldigt intressant och höra faktikst, var lite kändisar där oxså bland annat Mark Levegood som var moderator och några andra var Filippa K och Efva Attling. Hämtade mina stövlar från din sko som hade kommit som paket, dom var nice så dom ska jag behålla. Ett par helt enkla bruna stövlar, kosta bara 199 kr :D Blev fika på kvällen på storken med Sanna och Sophie, mycket trevligt.

I torsdags var första dagen på Barista, det gick jättebra inga större missöden så att säga. Sen i fredags var det universitet igen, massa klimat föreläsningar hela dagen. En kunglighet kom dit oxså, nämligen kronprinsessan Viktoria så det var ju kul och se henne. Blev hemmakväll med T på kvällen, behövde verkligen ta de lugnt och bara vara ett tag. Har inte kommit in i det än att jobba så mycket, så man blir ju ganska trött.  Lördags var det barista igen mycket och lära sig men det går jättebra, och alla som jobbar där verkligen skit schyssta så himla skönt och ha tre min till jobbet oxså :)
blev lite av en impulsutgång på kvällen, förfest hos charlotte och sedan blev de platina. Blev en jättebra kväll jättemånga kompisar ute. I söndags var man lite bakis, men de var bara upp och jobba men de gick över ganska snabbt som tur var. I måndags var de jobb och jobb, sen var jag jättetrött. så de blev en tidig kväll. Sov ut ordentligt, så skönt var nämligen led i tisdags, så mamma hälsa på ett tag. Efter det så kom Karin H ett tag oxså, skitkul och träffa henne. Vi bakade kakor och pratade i massor. Idag onsdag var de jobb igen, blir bara roligare varje dag och jobba där. Så det känns bra! Sen efter jobbet hade de kommit paket till mig från yves rocher som jag cykla iväg och hämta :D slappa bara sen hade tänkt och fixa lite julstämmning med pynt och så, men just nu har jag världens huvudvärk någonsin nästan som man vill spy. Inte har vi några tabletter hemma heller :( har inte haft huvuvdvärk på verkligen jäätelänge men just nu e det skitjobbigt, så jag tror att jag ska sova nu ist. Orkar inte vara uppe med den här värken. Börjar 15.00 imorrn, så blir lång sovmorgon. Bara hoppas att värken är borta imorrn då.  Ja det här blev ju ett bra inlägg ha ha massa blajprat bara, aja ja :P

Ne usch sängen nästa för mig nu alltså :(



- Sandra -