Return the favor


Bästa låten just nu!







- Sandra




Vilken lördag!


Lördags kvällen började med att Linn kommer över och låna min wolumemaster och hjälpa mig välja kläder, vilket problem liksom ha ha. Iaf sen när vi cyklat ner till Sanna inser linn att hon glömt sin väska hos mig så de var bara och cykla hem igen ha ha. Till slut vid sanna så bestämmer vi oss dra till Hans på förfest, mycket folk var redan där. Sen ner till Platina för att möta upp Sandra. Väl där var stämmningen på top som vanligt, vi med såklart :D träffa en hel del folk där, bla från mitt gamla jobb skitkul! Blev en skitbra kväll , hade skitjkul :D synd att dom stänger tre tycker man ibland... det tyckte jag iaf o lördags...

Det roliga satte ju såklart sina spår dagen efter vakna vid tre typ ha ha herregud ....det var den dagen liksom...mådde inte så bra kan ju säga. Men det var det lätt värt ! På kvällen blev det Beck, god mat och mys. Precis som söndagar ska vara.











- Sandra -





Älskar vädret!


Igår blev man inkallad tidigare än när jag egentligen skulle ha jobbat. Värsta var ju att jag höll ju på att tvätta! men jag kom lite tidigare än vd jag skulle iaf. Stängde med en tjej som ska börja jobba extra, Kristina riktigt bra tjej. Så de var ju kul och ha lite sällskap oxså :)

Nu har jag precis kommit hem från en långpromenad med Linn och Tindra, sååå skönt. Så otroligt bra väder oxså man blir så glad och pigg :D

Så nu tänkte jag käka lite och städa. Sen är det till och ladda inför kvällen. Platina är det som gäller ikväll, såklart!

See u there!


- Sandra -

Ledig helg


Igår körde jag step/styrka på Fyrishov, och det var det bästa passet hitills! Tränaren var skitduktig, så från och med nu ska jag försöka komma iväg dit varje torsdag :)

Idag börjar jag halv tre, så har fixat lite här hemma nu. Sen är jag ledig hela helgen, sååå skönt :D

Ja hade väl inte så mycket mer och skriva då, vilket träkigt inlägg he he

- Sandra -

R.I.P.








- Sandra -




Ledig måndag



Igår var jag ledig, då åkte jag och mamma till rajt price. Var utförsäljning, hitta skitmýcket saker där. Tom kläder bla en top, en kofta och en skitfin tunika :) och lite inredningsgrejer blev det oxså! de e så kul och shoppa när de e billigt! sen blev det lite städning, skönt när de e gjort.!  Sen tog jag det bara lugnt och softa :)




- Sandra -

Vilken bra dag



Åh vilken bra dag det var igår, vet egentligen inte riktigt varför den var bara bra. Solen sken, alla kunder var jättetrevliga, kollegorna e bäst, hitta skitfina träningsbyxor och örhängen på hm och sen blev de myskväll med T med god mat och Beck. Det bara flöt på bara :)






- Sandra -




Lady Gaga VS. Kat DeLuna - Dance up!


En bra remix på två bra låtar :)






- Sandra -




Korridoren helt värdelös!



Igår var de då dags för korridoren, Linn, Sanna, Sandra och jag började kvällen hemma hos mig. Det var riktigt kul även fast jag kände av att jag jobbat mycket den här veckan. Sen begav vi oss ner till korridoren, kommer in efter lite köande. Men vi kände att det inte alls var våran grej, medelåldern känns som 17 år, folk e skitfulla (alla verkligen) och det knuffas och är helt galet! vi känner dessutom inte en kotte så vi drar där ifrån, det pratas om Bj men jag e osäker. Känner inte för att ställa mig i den gigantiska kön. Men hänger med ändå, och till våran förvåning är det ingen kö alls! Klart vi går in! Vi blir genast partysugna igen och det slutade riktigt bra. Lr vi hamna på Max mindre bra kanske men jag har faktiskt inte fyllekäka på hur länge som helst. Lulla hem och kom nog inte i säng förns halv fem...


Men jag var ju ledig idag och T med så vi sov ut ordentligt idag. Sen på kvällen begav jag mig till Linnea och kolla på melodifestivalen. De bjöds på både mat och hallonvodka :) mycket bra kväll ! Nu borde jag egentligen gå och sova, ska ju ändå jobba imorrn....


- Sandra -



Helt slut!


Blev inkallad att komma in tidigare till jobbet, alltid lika kul. Så idag har jag jobbat länge och dessutom var det mycket folk så nu e jag helt slut faktiskt. Sista stängningspasset imorrn för den här v, wiie :D Sängen nästa!



- Sandra -

Silence, I kill U!









- Sandra -



Jäkla skitsnö!



Idag bjöd dagen på en lång sovmorgon vilket alltid är nice, hann med lite smågrejer hemma innan det var dags att ge sig ut i skitvädret. Fy fan vad sur jag blev när jag såg att det hade snöa och fortfarande gjorde det. När man egentligen började känna av lite vår. Ja ja någon gång kommer den väl frågan är bara när?

Lugnt på jobbet idag, fick faktiskt en present på jobbet presentkort på bio! för att vi jobbat så bra :D kom hem skapligt idag iaf. Skulle väl ha tvättat lite men fastna här ist, inte bra har ju inga kläder kvar snart ju...illa, imorrn innan jobbet kanske, lr på kvällen....

Har tyvärr inte hänt så mycket mer idag då, har haft fruktansvärd träningsvärk bara. Körde step/styrka igår kvälls, shit vad hon körde på. Bröt på finska gjorde hon oxså, så hon lät lite argessiv oxså ha ha. Så ska nog dit nästa v oxså!


- Sandra -