Bästa utgågen på länge!

Jahap nu har en vecka till gått sen jag skrev här, I måndags hände ingenting av värde jobba till 2000. I tisdags så fixa jag lite småsaker på stan. Träning sen på kvällen, så jäkla skönt. Vill egetligen träna mycket mer än vad jag gör, måste försöka ta tag i de. I onsdags stängning igen hände nada typ...

i torsdags så slutade jag två käka lite snabbt träffa linda och sara en snabbis och emelinda såklart hon e så söt! (en bebis, saras bebis) sen bar jag av till frisören. Salong Favorit på Kungsgatan, bästa frisören finns där! Jenny heter hon och hon förstår alltid vad jag menar och tar lite i taget om man säger så. Men iaf klippning och slingor blev det :) syns inte så mycket men de blev mycket jämnare färg nu. Sen var det dags för personalmöte, blev inte så mycket sagt egentligen, men nu var det gjort iaf :)

I fredags sluta jag tidigt igen blev att jag träffa Sandra och haka på lite shoping blev lite saker, för både henne och mig. De var ju bara så varmt så man blev ju helt slut. PÅ kvällen var jag bara hemma med T, laga mat och kolla på tv ♥ mys!

På lördagen var det dags för solning! satt ute i en och en halv timme kanske sen blev det för tråkigt. Sen var det äntligen dags för Sandras skiva på Göteborgs nation. Blev en liten förfest hemma hos mig med Charlotte och Sanna, drog ner vid elva...ASMYCKET folk!  var riktigt kul där inne hur billigt som helst i baren....köpta tooters där ha ha dom var goda typ...billiga iaf. Så lite smuggling blev de dom va ju så små så dom passa alldeles perfekt i charlottes väska :D tyvärr så stängde dom ett där, fråga mig inte varför... 

så vidare till nästa ställe Platina! linn och sanna var redan där, så vi mötte upp dom där inne. Och så fick vi nytta av smugglingen ha ha var iaf en ASBRA kväll, hade sjukt kul bra sällskap, bra musik allt var bra. Till slut vid halv tre var Charlotte och jag tvugna och gå på grund av smärta i fötterna, däcka helt sen!

Riktigt bra vecka och helg :D




- Sandra -