smått och gott

Få se nu i torsdags jobba jag och sen åkte jag till jumkil och städa bort lite grejer och tog in lite smågrejer. Ganska skönt och träffa mamma ändå, sådär ibland i lagom dos. Fredag jobba jag sent, hade tankar på utgång men orkade inte så de tv-kväll ist. Sov ut till två lr nåt på lördagen så jäkla skönt, fixa lite här hemma och sen var de förfest på gång .Charlotte, sandra, sanna och linn kom hit blev vin och massa tjejsnack riktigt kul :D sen vid elva nånting drog vi ner till Platina, fick lite problem med sandras ålder i dörren men några kände igen oss så det var tur :D väl där var de askul,  lite segt i början festen hade inte riktigt börjat där än men det vände snart. Skitbra musik som vanligt och bra drag. Kom hem vid fyra nånting astrött, däcka direkt. Söndagen gjorde jag nada!
 
Måndagen blev de jobb hela dagen, e lite tungt på jobbet nu eftersom Jessica har slutat efter lite turbulens om man säger så. Tis blev de jobb till två, sen hem och solade faktiskt lite på balkongen askönt :)

Sen träning på kvällen, var asjobbigt idag men riktigt kul oxså. Så nu kommer man förhoppningsvis sova gott i natt!





- Sandra -








vår? vinter?



Få se nu känns inte som om det har hänt så mycket sen sist jag skrev. Igår jobba jag och det hände väl inge spec där direkt, det jobbiga är det här vädret för det var så sjukt kallt igår och idag oxså. Igår träna jag oxså det var riktigt kul, men det känns som om passen blir hårdare och hårdare för varje gång men det är väl så det ska vara antar jag :) Idag så var Jessica sjuk så de blev lite tråkigt på jobbet, hoppas att hon blir frisk snart. Hade sjukt mycket träningsvärk oxså, spec i vaderna och magen men då måste väl träningen göra nåt får man hoppas. Ska försöka att träna fler gånger i veckan nu, än bara en känns som om det behövs men kul e de oxså :) ja de var väl de, och nu har jag varit uppe alldeles för länge igen som vanligt så nu måste jag verkligen sova.




- Sandra -





Måndag




Idag jobba man som vanligt de var lagom med folk så de var skönt, sen efter jobbet kom Charlotte och så gick ni på stan blev en hel del faktiskt keps, kofta,solbrillor, lite smycken och smink :) hitta på ett par skor på din sko oxså, skitsnygga ska prova dom imorrn. Sen åkte jag hem och gjorde inte så mycket mer, titta en del på tv var skapligt trött efter en dag på stan så nu e de dags och sova !





- Sandra -

Helgen och så

I lördags var jag och charlotte på hockey i gränby ishall, Patrik allstars vs Almtuna dam. Almtuna dam som Sandra spelar i, de var riktigt kul och se faktiskt, tyvärr så förlora dom men men de var kul och se ...sen fick vi för oss att vi skulle äta på restaurang så då blev de Java, det var riktigt gott :D sen var de bara hem och fixa sig för kvällen börja förfesta vid åtta, hade lite svårt och bestämma oss om vi skulle gå till people lr platina. Men till slut blev det people för Sandra fixa oss på listan så kändes de lättare och gå dit. Kom ner strax före tolv och det var mycket folk träffa jättemånga, några som man inte vill träffa oxså tyvärr.

De blev en sjukt kul kväll, blev bjudna på sambucca (usch), och efterfester hit och dit bland annat av en kille som e stammis på mittt jobb, han bara hoppa på mig och börja prata med mig som om vi var värsta bästisarna ha ha helt sjukt, dags och byta jobb kanske inte första gången det händer....sen var de bara hem och sova  :)

På söndagen var jag och T till jumkil de funka väl antar jag var så jäkla trött bara.




- Sandra -




21 säkra tecken på PMS.....



Fick det här i ett i mejl, tyckte det var lite underhållande :)


1. Du vill utan anledning drämma mjölkpaketet i huvudet på expediten i snabbköpet.
2. Din partners näshår liknar 2 uthängande julgranar.
3. Brösten känns som två meloner med ledgångsreumatism.
4. Du är övertygad om att dina ungar måste ha blivit förväxlade med någon annans på BB.
5. Tårarna sprutar till konsumentmagasinet Plus.
6. Världens problem står inte i proportion till dina egna.
7. varuvagnens innehåll består till 95% av godis
8. Du vill skiljas för att din man inte ser att du har toppat håret.
9. Endast joggingbyxor sitter något sånär skönt.
10. Ingen i hela universum förstår dig.
11. Håret ser ut som ett mellanting mellan en uttjänt golvmopp, och piasavaborst.
12. Alla runtom dig har attitydproblem.
13. Du tillsätter chokladbitar i ostomeletten.
14. Alla dina jeans har krympt i tvätten.
15. Din man håller plötsligt med om allt du säger.
16. Du använder mobiltelefonen till att ringa upp alla bilar som har 'hur kör jag?' märken på kofångaren.
17. Allas huvuden ser ut som en inbjudan till boxträning.
18. Du är säker på att det finns en gid, och att det är en man.
19. Du räknar dagarna till klimakteriet.
20. Alla människor samarbetar för att driva dig till vansinne.
21. Ibuprofenburken är tom, och du köpte den igår....





- Sandra
-






nytt! typ ...

Ne nu ska jag försöka uppdatera lite här, tycker ju egentligen om och skriva av mig och blogga men jag vet inte jag bara glömmer bort det helt enkelt. Så vad har hänt sen sist då, ja en hel del antar jag man jag kommer väl inte ens ihåg hälften. Har blivit en hel del festande både på gott och ont ha ha. Hade inflyttningsfest blev så sjukt kul :D

sen var ju jag och charlotte på Rihanna så sjukt bra de var vi lyckades smita riktigt långt fram oxså. Så det var en upplevelse man inte glömmer.

Påsken blev oxså riktigt bra, börja med förfest här hemma så vi blev drygt tio till slut tror jag så vi körde massa lekar och sånt och japp packad blev man, som sluta med platådans och diskutioner med främlingar i kön. Träffa jättemånga ute på people sen oxså, drog hem vid stängning. Asbakis dagen efter som resulterade i spyor tom :O
lite för mycket info kankse ha  ha

Påskafton var de hemmafest igen med massa mat, dricka sambucca och singstar var en bra kväll men spår från fredagen var fortfarande kvar tyvärr så man var ju inte så jättemycket på G men men ....

På sön vila jag bara hemmadag med pizza, det behövdes verkligen. På måndagen kom Michael Lindberg på besök (oxså kallad  min pappa av visa). Det var väl som de brukar ganska konstigt typ, för dom som inte vet det så har jag träffat min "pappa" typ 5 gr sen jag var tre år. Så han är som en främling för mig. Men nu ha rjag träffat honom iaf få se hur länge det dröjer tills nästa gång ha ha

sen i veckan har man bara jobbat, utan praoelver oxså så extra jobbigt blev de ...

ja de var lite iaf kommer väl  mera snart hoppas jag :)



- Sandra -