En vecka kvar

Vilken lång dag de blev igår började dagen med personalmöte, följt av jobb...sen blev de lite shopping inför resan! bland annat en ny resväska, lila dessutom he he sen blev de häng med mammi på kvällen.

Träna idag, fy fasen vad otränad man e, men de ska de bli ändring på ! gick på styrkemedel idag, var riktigt kul faktiskt :D

Nu e de en vecka kvar tills jag åker till egypten btw! ska bli så skönt, massa sol och bad, inga måsten bara vara ... =) jag har ju bara varit i Belgien förut så därför e de extra spännande såklart  =)









- Sandra -





Lite seg i huvudet!

Fick massa gjort igår så var skönt :) sen på kvällen blev de en god middag med bakad potatis, så enkelt men så gott :)

Har precis kommit hem från jobbet, känner mig lite seg i huvudet nu. Behöver lite mat kanske!

Appropå nåt helt annat fasen vad jag hatar när folk sprutar ner sig helt i parfym, så att de stinker flera meter runt dom, usch! man får ju ont i huvudet ju ! lagom e bäst! :)

Ne nu ska jag laga lite mat, får se vad man hittar på, sen blir de DH såklart! :D

Bye bye så länge!


- Sandra -

Hej hopp bloggen !


Var grymt länge sen man skrev här, tänkte försöka börja klottra lite igen :) får se hur de går med det!

Ja i helgen blev de lite förfest hos oss, mycket folk blev de till slut men apkul var det. Blev lite sanning och konka spel som puff fick i födelsedagspresent, var lite roligt :) utgång sen på platina, blev ganska lullig den här kvällen. Men de gåller och passa på när man e ledig dagen efter ju :) de blev en bra kväll iaf, fast jag ramla tre gånger INTE inomhus! utomhus för att de var så skit halt och mina skor var så hala och kanske lite för att jag druckit lite också ...

vakna helt ok på morognen så de var nice, gjorde inte så mycket på söndagen men men, e ju ledig idag också så idag ska man väl göra lite nytta ! :) har precis diskat hur många shotglas som helst sen i lördags, hur många var vi här egentligen ? :O  de de till 21 st, då tog inte ens alla...skumt...! ska väl försöka och komma iväg och träna idag tror jag :)


- Sandra -