Nytt jobb!


Herregud vilket väder det varit, tur att man slipper ut i det iaf. Skulle bli bättre imorrn som de lät. Som jag nämnde tidigare så provjobba jag förra veckan idag ringde hon och sa att jag fick jobbet. Jobbet som det handlar om är på nya Barista på Gränby centrum. Ska börja på torsdag, det känns bra ett jobb tillsvidare iaf. Vi får se hur de går om de e kul och så :) på universitet blir lite lägsäsong nu så de blir nog inte så mycket jobb där i framtiden, det är därför jag måste ha nåt till jobb med mer timmar nu. Men jag kommer ju försöka fortsätta på univeristet även fast det kanske kommer bli lite klurigt och få tiderna och passa kankse,  men det visar sig!  De känns ju riktigt kul och vara med från början och starta upp nåt, chefen verkar schysst oxså så de e bra. Det var väl det som var dagens höjdpunkt antar jag. Annars idag har jag bara tvättat typ, tråkigt med de måste väl göras antar jag. Jag och T ♥ prata lite om vad som händer i framtiden oxså så det vi kom fram till var att vi ska börja spara till en resa och sen blir det en playstation 3, stora grejer som vi bestämmt lr hur :D

- Sandra -


Snö :D


Wiie i natt snöade de riktigt mycket, jag tycker det är jättemysigt med snö. Det är mycket bättre än regn och dessutom så blir det mycket ljusare ute. Det enda negativa är väl kanske att jag borde köpt en ny vinterjacka innan, men det ska väl hinnas med det med. Idag tog jag bussen ut till mamma hjälpte henne med lite dataproblem och gjorde lite slingor på henne. Nu ikväll har jag fixat med min nya dator fört över massa filer och fixat inställningar, känns så skönt och ha en ny dator. Tack älskling ♥ som ni märkt så har de faktikst inte blivit någon utgång denna helg. Vi alla kände att de skulle vara skönt med en lugn helg för en gångs skull, sen höll inte riktigt budgeten heller så :P men nästa helg då jäklar!

- Sandra -  


Anna åker ut före Johan, vilket skämt!


Kika lite på Idol, tycker det är helt sjukt att Johan får stanna kvar och Anna åker ut. Anna har hela tiden varit skitduktig, hon har verkligen en riktigt bra röst. Jag säger inte att Johan inte kan sjunga men ibland låter det riktigt dåligt. Han e ok, han kan sjunga ibland men jämfört med Anna, ja ne de går inte ens och jämföra. Han e ju enbart kvar på grund av att alla fjortistjejer som slösar alla pengar på mobilen på att rösta på honom. Ne usch riktigt dåligt!

- Sandra -

Finns det inga snygga vinterjackor i Uppsala?


Idag jobbade jag igen, idag var det frågelådan som gällde. Det var 800 12åringar som fick ställa frågor till en bunt forskare, jag fick lära mig lite jag med. Sen gick jag faktiskt hem det tog sin lilla tid med tanke på skoval och en massa is, men det var riktigt fint väder så det var skönt. Fixa lite hemma sen drog jag ner till stan igen med Linn och kolla in vinterjackor, jag hitta typ ingenting. Linn däremot hitta en riktigt nice jacka. Jag hitta en jättefin tubklänning på holmlunds, svart och vit med rosett i bak. Kanske blir den på tis, får se de e ju inte riktigt rätt årstid men ändå. Sen efter stan så hämta jag lite grejer hos Linn och då äntligen fick jag träffa den omtalade Martin, så de var kul :)

- Sandra -

Nu är vintern här


Igår på kvällen blev de fika med sanna och linn på storken faktiskt, riktigt trevligt. Fast deras chailatte är helt värdelös, smakar ingenting :( höll på och ramla ett antal gånger på väg ner till stan, kanske är dags och ställa in cykeln nu då. Idag var de egentligen tänkt att jag skulle färga håret på mamma men nu blir de i helgen istället.


- Sandra -

Kallt


Fasen vad kallt de e ute just nu med lite snö här och där oxså. Hur ska jag klara den här vintern om jag fryser redan när de e 1 minusgrad. Gud vad skönt de skulle vara och flytta utomlands nu och stanna där tills april nån gång. Så ska jag göra nåt år men de blir nog inte det här året. 

- Sandra -

Snart kommer lönen!



Jaha vad har hänt nu då,i onsdags så åkte jag och mamma till Pc-city och fixa mobilt bredband till henne. Hon har ju köpt min laptop. Så jag ska bara köpa en processor, så får jag en riktigt bra dator :) I fredags jobbade jag på proffesorsinstallationen det var ju ganska pampigt kan man säga, men det var kul och se. Hjälpte till i garderoben efter blev lite förvirring ett tag där ha ha. Sen på kvällen blev det en utgång till BJ, jag Linn och Sanna. En riktigt bra kväll blev de, lyckades få en drink för 60kr sen hur mycket sprit det var i den e ju en annan fråga ha ha
 I lördags kom Ek över vi snacka om lite allt möjligt och åt lite snacks. I måndags tog jag och T lugnt och hade lite myskväll oxså. Idag provjobbade jag på ett ställe, det var ganska kul så mycket och ta in bara. Får se hur de blir med det jobbet, men jag tror det gick bra iaf, dom skulle höra av sig på mån. Just nu e jag skittrött sov jättedåligt inatt, så jag ska nog lägga mig tidigt idag. Längtar efter lönen nu alltså, nu e de bara en vecka kvar, Wiiie :D



- Sandra -

Utan dator



Fasen har varit utan dator sen i tisdags nu, men nu har den äntligen hittat hem igen. Ska uppdatera om dom senaste dagarna, men inte nu får bli imorrn ist :) Ska provjobba imorrn så jag ska lägga mig tidigt idag så man ser utvilad ut, förhoppningsvis :P


- Sandra -

Kids


Idag städa jag lite sen kom Emelie över på en fika var verkligen jättelänge sen jag träffade henne. Så de var riktigt kul,  så vi prata om massa gammalt och nytt. Sen svängde jag över till Linn för ännu en fika he he Sanna var oxså självklart där. Blev en massa prat och lite tv, mycket nice. Får se vad som hände rtill helgen inget spikat bara lite halvlösa planer så vi får se om de blir nå festande lr inte. Skulle ju kanske vara bra med en vit helg, det var ju ett tag sen nu alltså. Fan man låter ju  som värsta alkisen ju ha ha

Nånting som jag och Emelie prata en del om är att väldigt många har skaffat/ ska skaffa barn vid väldigt tidig ålder. Många i min närhet och i hennes har gått och blivit föräldrar på senaste tiden. Känns som om åldern bara sjunker hela tiden. Det är ju såklart allas egna val när dom väljer att skaffa barn, men sj känner jag inte alls redo för något barn på ett bra tag. Jag vill resa massor först, plugga, få en bra utbildning och ett bra jobb. Sen så kanske jag börjar tänka barn. 


- Sandra -


EMA 2008 Kanye West Ft. Estelle - Love lockdown/american boy








- Sandra -





Farsdag


Idag blev det en sväng till jumkil till mormor och morfar, blev trerättersmiddag och tårta på de. Så när man var klar där så rulla man nästan fram. Pontus fick följa med, det gick jättebra och han trvides. Nu håller jag på och rensar min dator för fullt, mamma ska ta över den här laptopen och jag ska fixa en ny superdator. Men de blir en stationär men de går lika bra de.


- Sandra -

Hund vs. katt


HUNDENS DAGBOK:


07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK

783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.
I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...


Fick det här från Linn, tyckte det var lite underhållande :D



- Sandra -






Nation för första gången



I torsdags blev det en långfika med Charlotte och Sandra, konstigt hur tiden går så snabbt när man fikar. Satt på coffehouse by George i dryga tre tim, men de var riktigt trevligt. Fixa lite småsaker på stan samtidigt. I fredags var de äntligen dags för första gången på nation för mig. Börja med en förfest hemma hos mig med sandra, sanna, maria och jag sen drog vi ner till stan närmare bestämt till Värmlands. Gilla musiken riktigt mycket där, det var ju stort oxså så de var ju skönt. Med tanke på priserna blev de många shotar som intogs under kvällen. Tyvärr blev maria utkastad och jag nästan oxså på grund av dans på högatalare. Hon hade ju inte druckit mycket heller, vakten var dessutom skitstörig, så det var väldigt synd men men ....kvällen slutade vid halv två ungefär. Men de blev en riktigt bra kväll, tycker jag. Idag har jag inte gjort mycket alls åkte till Willys köpte farsdags lotter till morfar, träffade Sandra. L som jobbar där i kassan, kul och se henne. Tog de bara lugnt på kvällen med T, Sanna svängde förbi och hämtade sitt vin, hon körde med utgång idag oxså. Om man ändå orkade de :P


- Sandra -
 

Lite besviken



Idag har jag bara tagit det lugnt, skulle träffa en viss person idag men det blev inte av tyvärr. Såg väldigt mycket fram emot det och så men men....


- Sandra -


Café 018



Igår kom mamma hit igen hjälpte henne med lite tekniska saker så att säga, vi åkte en snabbis till arken zoo och willys oxså. Efter det drog jag ner till stan och mötte upp Sanna för en fika, precis när jag träffa henne så ringer Linn. Tydligen så hade hennes mobil krångla dom senaste dagarna, men de var så roligt att hon ringde precis då typ sjätte sinne lr nåt. Så hon joina oxså, det blev cafe 018, tycker det är riktigt mysigt där, varmt, snygg inredning och trevlig personal :) efter två tim kände vi att de räckte, hängde med Linn för hon hade lite grejer som hon skulle lämna, bla ett paket! :) knasfian har köpt paket till mig och T för att T hjälper henne med datorn typ. Inte ofta man får paket bara sådär, det var massa kattleksaker och godis! TACK så jättemycket för sakerna Linn. Pontus tyckte jättemycket om allting :D Sen när jag kom hem tog jag ett riktigt lång bad, så skönt.


- Sandra -

If I were a boy





- Sandra -'




Storstädning


Idag vakna jag och T jättesent, fattar inte varför vågar inte ens nämna hur sent det var så sent var de  ha ha men nu känner man sig utvilad iaf. Har inte hänt så mycket idag har storstädat, det behövdes verkligen, skitskönt nu när de e klart :) tyvärr blir det inte mycket jobb den här veckan, men men inte mycket och göra. Har hittat lite andra jobb som jag ska söka nu i veckan tänkte jag.  Vill jobba lite mer än vad jag får jobba nu, så de blir till och kanske försöka hitta ett extra jobb lr nåt.




Kul med alla kommentarer btw :D



- Sandra -




Det blev en Pontus!





Nu har vi äntligen kommit fram till vad kattungen ska heta iaf, det blev en liten Pontus :D






- Sandra -

Halloween



I fredags jobbade jag på kvällen, det var jazzkonsert. Det var väl helt ok det svängde ju men inte riktigt min typ av musik måste jag säga. Jobbade med en tjej som annars brukar jobba i cafet där, Maja skitschysst tjej. I lördags så var det dags för halloween festen hos Sandra och Danne, var en riktigt trevlig kväll. Med dricka, massa prat och lite singstar. Var lite sugen på och gå ut men det var de inte så många som var så stannade kvar där ist. Men riktigt kul var de :)  Tack alla för en bra kväll! Idag kom morsan hit och jag hjälpte henne med lite grejer, blev en snabbis till Willys oxså. Har blivit lite förkyld oxså kan vara T ♥som smittat mig kanske, stackarn gått förkyld fram och tillbaka jättelänge nu :( ne nu blir de tacos :D bye så länge!


- Sandra -