Chailatte



På väg ner till fikat så börja de regna som jag trodde, men så börja de hagla oxså inte ofta de gör de. De blev nya Waynes (gamla donken) blev en chailatte och en morotskaka. Senare anslöt sig Danne, Lucy, P.G och Johan oxså så vi blev väldigt många :) Det var riktigt trevligt, pratades mycket om helgen, den ser jag fram emot ska bli riktigt kul! ne nu ska jag leka lite med kissen.



- Sandra -

Kattungen !



Så där här kommer några bilder på nykomlingen ♥
























- Sandra -




Grå dag



Fasen vilken grå dag de varit idag alldeles dimmig, kissen och jag sov jättelänge idag tsm han e så otroligt mysig den där katten. Har inte kommit på nåt namn än, svårt kom gärna med förslag! har städat lite idag, gjorde pannkaka och det blev riktigt bra brukar alltid annars misslyckas med pannkaka ha ha 
  Ska ner till stan snart och fika med gänget, vill egentligen inte alls gå utanför dörren kommer säkert börja regna oxså
aja ja de alltid så kul och träffa dom så de e de helt klart värt, dessutom kunde alla idag så då blir de extra bra :D



- Sandra -
 


Dom senaste 2 mån


Jaha nu var det länge sen man skrev här igen, 2 månader sen shit! Fattar inte, tiden bara rinner iväg.  Och vad som hänt dom 2 senaste mån vette fasen. Känns som om livet bara springer ifrån en, snart sitter man där 50 år! ha ha 
Har blivit en del festande som vanligt, det har blivit riktigt bra kvällar måste jag säga :D blir mest platina, där man festar som bäst! Har också slutat på Restaurang Rififi efter hela 1 ½ år faktiskt, tröttna på det mesta som hade med det där jobbet och göra, kände att jag ville göra något annat så jag sa upp mig. 
  Så just nu jobbar jag som värdinna/brandvakt på universitet, är skitkul och jobba där. Lite osäkert med tider och så bara, men de e verkligen ett grymt jobboch riktigt bra med pengar. Tack Linn för att du hjälpte mig komma in i det där jobbet! 
  Håller fortfarande på i lägenheten och trixar känns som om de aldrig kommer ta slut, men de e kul så de lugnt. Så igår jobbade jag på Universitet 9.00-16.00. Var föreläsningar om pedagogik och liknande, riktigt intressant faktikst. Sen kom Mattihas Klum tror jag han hette, och föreläste i slutet och tydligen är han ganska känd. Visste inte jag, men han var en duktig föreläsare.  
  Sen på kvällen åkte jag, T och mamma och köpte en katt som vi  gått och spana på ett tag, han e svart och vit 12v norsk skogskatt. Sötaste katten i världen. Det har gått jättebra här hemma så de e skönt, ska lägga ut en bild på honom snart. 
  Idag var det inget jobb så jag har tvättat hela dagen typ, astråkigt men skönt nu när de e klart! 



Ne snart blir det en promenad med Linn och Tindra, sen efter blir det ett avsnitt från en av dom bästa serierna någonsin, D.H såklart!





- Sandra -