Äntligen!

äntligen den 25 e känns som om man gått och vänta på fredagen ett tag nu, blev lite shopping och utgång på kvällen förfest i Rackarberget hos Josefine, riktigt fin studentlägenhet hade hon med :) det var riktigt kul där drack väldigt lite men full blev jag, smultronvin e grejer lr nåt....men en sak jag hatar är och cykla när man e packad känns som jag ska dö typ ha ha och sen väl vid ingången kommer man på att fan jag har ju bara kort så de blev att skrapa ihop lite här och där, tack för bidragen :) de var mycket folk där och bra musik men ack så påverkad man var så jag drog rätts så tidigt mådde lite illa faktiskt   men men sånt som händer ....lördagen blev väldigt lugn och söndagen blev det städning,  wiie! (inte)....singing bee är väldigt underhållande btw :D


Och i söndags åkte sandra till london i ett halvår :'( blev inget riktigt hejdå...kommer sakna dig jättemycket, tur att det finns facebook och msn :)


142756-93

Sanna, Charlotte, Sandra och jag





Kat deluna - Run the show
Kat deluna - Love me, leave me bra låtar :)



- Sandra -






Januari helt värdelös månad

Allvarligt januari är helt värdelöst sånt jäkla skitväder, lite pengar efter jul och nyår vill ha vår nu! ja ja har inte alls hänt  mycket sen sist har införskaffat ett litet djur han e väldigt söt ha ha annars har man bara jobbat typ ingen utgång den här helgen tyvärr :(  jaha ja det var allt jag hade och skriva den här gången, kanske mer nästa gång vem vet :)




- Sandra -

Tiden går för snabbt

Jaha nu har de gått en till vecka tiden bara rinner iväg  det är helt sjukt! I måndags vakna jag och mådde piss rent ut sagt så jag blev hemma och tisdags, det är ju så otroligt tråkigt och vara sjuk suck....men på ons var de back to work kom en ny tjej Jessica som ska jobba ganska mycket där så jag fick lära henne stänga och så. Hon verkar duktig så de kommer nog bli skitbra :) torsdags kolla jag lite stan och träffa Linda och bytte julklappar  ha ha ja ja bättre sent än aldrig sen träffa vi hennes kompis oxså, sen träffa man grannen Ida på bussen oxså mycket trevligt!
torsdag trodde jag att jag skulle stänga men icke sluta halv fyra och var assugen på utgång och det blev det oxså med Charlotte och vi hamna på People vi hade tänkt BJ men lata som vi e blev de iaf People och det blev riktigt bra kväll träffa en del folk och riktigt bra drag var de och mycket folk, drog strax före tre cykla hem och däcka typ ha ha. På lördagen sov jag till halv tre och gjorde inte så mycket mer .....på söndagen kom mormor och morfar och hälsa på en snabbis, sen blev det bara slapp. Känner mig fruktansvärt seg förtillfället, vill ha vår nu!




142756-92






- Sandra -



Ikea och tacokväll!





I söndags så var mamma och runt i stan inhandla lite nödvändiga saker tvättkorg, lite kökssaker och massor av andra saker, det var skönt och ha de gjort nu e de bara att fixa gardiner kvar :) senare på kvällen kom Karin och John över och kika på lägenheten. Oxså käka vi tacos och drack lite, tacos e så otroligt god och enkel mat.
Sen när jag vakna på måndagsmorgonen kände jag mig helt död rent ut sagt, har kännt väldigt länge att de har varit något på gång. Har varit trött och sånt, så jag blev hemma i måndags och i tidags så nu känner man sig lite bättre även om det fortfarande känns som om de ligger där och lurar. 

Hörde en låt på The Voice igår förresten tyckte den var asbra! men har ingen aning vem som sjunger den lr vad den heter, asstörande men men kommer förhoppningsvis på det snart....ja ja nu ska jag sova! känner mig skapligt trött :) 



- Sandra -  



Bowling!

I fredags jobba man hela dagen, suck ...gjorde bort mig lite oxså ha ha kolla leg på en kille när det sen visa sig att han 81:A ! typ 26! ha ha men han såg rätts så ung ut... ja ja sen när man kom hem ringer mobilen då e de Sandra och Charlotte som e på vägarna förbi så satt vi bara och prata i typ 4 timmar de var riktigt kul :D 

Idag var jag ledig askönt, var hos frisören idag  klippte lite och slinga det tog bara tre timmar..... sen senare på kvällen så prata S och C och jag ihop oss och kom fram till ingen utgång idag så det blev bowling ist :) det var riktigt kul även fast det inte riktigt gick så bra som jag hade hoppats .. men men nästa gång så!





Monrose - Hot summer  bra låt! :D




- Sandra -









ett halvår sen sist



Shit nu var de typ ett halvår sen jag skrev här sist....tiden går så sjukt snabbt. Ja ett halvår det måste ju ha hänt en hel del tycker man ...och det har det oxså antar jag men man glömmer ju så mycket ...

men få se i sep blev jag stadsbo och flytta in hos T i Eklundshof (nära studenternas)
okt hände inte så mycket jobbade mycket då blev mycket festande oxså
nov fyllde både Charlotte och Sandra 20 år så ännu mer festande blev de, askul var de även
om de blev lite upponer på Sandras fest ha ha gudars, ja ja ...
dec fyllde T år och så flytta vi till luthagen/stabby och vi trivs så sjukt bra i både lägenheten och i själva området
närmare till Charlotte och Sandra oxså :)
Julafton blev i Jumkil hos min mormor och morfar, de var nice men nada julstämmning men men
fick massor av fina saker :)
Juldagen UTGÅNG såklart! de blev people till slut och jag hade sjukt kul den kvällen
Nyår var jag faktiskt bara hemma med T och käka och drack lite, hade sen första parkett till alla fyrverkerier
så sjukt mycket raketer! man kan tro att de e krig lr nåt....

och idag e de 3 jan och idag jobba jag, träffa Sandra som käka pizza :) sen gick jag lite på stan och kolla på rean hitta lite granna på Gina och NewYorker, tycker NewYorker har riktigt snygga kläder och bra priser.

sen åkte morbror, T och jag till IKEA och fixa en ny säng, skönt och ha de gjort...





Scream - Timbaland Ft Nicole and Keri bra låt!




- Sandra -