Love game


Den här låten är ganska nice :)








- Sandra -




Tiden räcker inte riktigt till ibland



Vilken träningsvärk man har haft dom senaste dagarna då, sen onsdags passet. Igår börja de väl släppa som tur e.  Har jobbat för fullt nu sjätte dagen i rad imorrn, men sen blir jag ledig i två dagar iaf. I fredags skulle dom på jobbet ut för lite after work, ville så gärna men jag orkade verkligen. Ni vet när de bara känns stop liksom. Så de blev en lugn fredag för min del. Lördagen var helt galen såå mycket folk, kö hela tiden och fullsatt i serveringen! men vi hade förberett bra så de gick bra, så vi bara sålde och sålde. Sen på kvällen var de dags för utgång, förfest at sannas place mycket nice. Mycket folk ute många man kände oxså, alltid kul. Drog vid två med Linnea då var de nog för våran del, somna på en gång när jag kom hem! var lugnt på söndagen så de var skönt. Idag hämta jag biljetterna till Tina he he ska bli intressant och se. Mamma hälsa på på jobbet idag oxså alltid kul med besök, var ju så lite och göra oxså så de var bra. Sen har de väl inte hänt så mycket mer, så många som vill träffa men inte rikigt hinner med nån gång. Känns lite dumt, måste styra upp det snarast!


- Sandra -


Skönt och komma igång med träningen



Idag lyckades jag äntligen komma iväg och köpra träningskort och träna, så himla skönt och komma igång igen man mår ju så mycket bättre då. Det gick bättre än väntat idag, trodde jag knappt skulle orka ta mig hem he he jag e ju såklart trött men inte så mycket som jag trodde. Kommer säkert ha jätte mycket träningsvärk imorrn oxså. Nu ska jag försöka ta mig dit så oft jag kan, ska satsa på 2 gr i v :)



- Sandra -

Jag ska på konsert med Tina Turner he he


Hade inte planerat och handla så mycket på marknaden, men de blev en del ändå. Köpte en väska, 14 par strumpor, en navelpiercing, ett par leggnings och cokosbollar! lyckades pruta på både leggningens och piercingen så de var nice :)

T tog med mat från Mcdonken, inte så ofta man äter mat därifrån men de e gott ibland. Men de var helt värdelöst, jag brukar gilla deras burgare med kycklingen men den var slut och milkshaken oxså! jag som inte e så förtjust i läsk men men ...de sjukaste var att pommesen var bara fyllda till hälften, knappt de! Skitdåligt ju, tummen ner för donken i stenhagen! men mätt blev jag ändå och nu häller jag på och tvättar kl tio på kvällen e ju ledig imorrn så de e väl bara och passa på antar jag!

JUST JA! För en timme sen så bokade mamma och jag biljetter till TINA TURNER he he jag har väl inte så jättestor koll på henne men mamma ville jättegärna gå och hon bjuder mig så, why not liksom? man tackar väl inte nej till komsert heller! :D




- Sandra -





Marknad



Har precis ätit frukost/lunch hade tänkt åka ner till markanden på vaksala idag, tycker det e så mysigt. Och man hittar alltid lite annorlunda grejer vilket alltid e kul . Sen ikväll så måste jag verkligen tvätta, har nog aldrig haft så här mycket tvätt. Usch vill inte men man måste väl, suck...


- Sandra -

Alla dagar kan ju inte vara roliga



Nu e man lite seg efter ett niotimmars jobbpass. Men alldeles strax e de sängen som kallar. Har inte hänt mycket idag alltså, mamma kom in till jobbet och hälsa på sen typ inge mer. Väldigt tråkigt dag om man tänker efter, men men alla dagar kan ju inte vara roliga!





 - Sandra -





20års fest!

I fredags så var de dags för jobb igen, stängning igen. De gick väl ok antar jag inga dryga kunder iaf som skulle fika fem i åtta. Linn kom förbi och fika och hjälpte mig lite, så snällt :)  sen blev de en lugn kväll med T båda var trötta så vi la oss ganska tidigt. I lördags så hämta jag mitt paket från halens, en top och en tunika. Blev så glad båda passade, blev skitnöjd :) kom undan billigt oxså!  har ju fått mitt armband från Angela Gothborn oxså, det passa oxså dessutom hade om skicka med ett till armband som present :D sen på kvällen var de äntligen dags för sandras 20års kalas, var runt 20 pers kanske och det böjds på snittar, snacks och strippshow ha ha. Det var väldigt vågat måste jag säga och sandra såg nöjd ut  ha ha :P var riktigt nice där, sen blev de bamsetaxi ner till platina. Var inte så mycket folk när vi kom men de ändradets snart! var rikigt kul, men tappa  bort folk hela tiden som vanligt ...hamna i vipen ett tag med salle och Sonja oxså! Sen vid halv tre så tyckte jag och linn att de räckte, tog en taxi hem och somna direkt när man kom hem! I dag har jag inte gjort nånting, bara kolla på tv typ och ju så otroligt seg oxså men de e ju sön oxså så de e väl ok antar jag!









- Sandra -