mamma dagen



Idag var det dags för morsdag då, åkte ut till jumkil med lite rosor till mamma och mormor. Mormor bjöd på mat och fika, och inte var det lite heller...var ju mat för typ 15 pers (vi var 6st). Men det var riktigt gott. Efter det åkte mamma och jag in till stan och storhandla lite, inte så kul men skönt och ha det gjort :) sen var jag bara med T hela kvällen och tog det lugnt. Hoppas det blir bra väder imorrn som idag, allt känns lite lättare då bara :)


- Sandra -

Hero...



Idag blev det stan med Charlotte, köpte inte så mycket faktiskt lite smågrejer bara. Sen blev det käk på 018, sallad asgott var det och ganska nyttigt antar jag :) sen var det dags för eurovision, helt värdelöst det var. Ryssland var ju inte ens lite bra, fattar inte hur folk röstar här i världen. Sverige sen då typ jättelångt bak, trodde faktiskt det skulle gå ganska bra för henne men icke sa nicke. Ne skittävling, ska bojkotta helt nästa år!
 
Ne nu ska man nog lägga sig, morsdag med släkten väntar imorrn ...suck... 





- Sandra -




Vad hände i veckan egentligen?

Tänkte skriva vad som hänt den senaste veckan men jag har glömt jättemycket, så de kan ju inte varit så jätteviktigt.

 I fredags så kom charlotte över på kvällen och kolla på tv och hockey VM, det var rikitigt kul bara slappa och babbla av sig.  I lördags var det typ bara städning, hade ganska tråkigt eftersom T jobbar typ  varje helg :( så jag bakade faktiskt lite, jäkligt satsigt av tycker jag :) sen blev det förfest här, med Charlotte, Sanna, Linn, Jonas,  Sofie och Lotta. Vi körde ölspelet, tycker det är sjukt kul blir alltid så full av det oxså ha ha. Sen var det Platina som gällde ASMYCKET  folk där redan när vi kom. Jättebra stämmning och musik, träffa en hel del bekanta oxså, alltid lika kul :) så det var en rikigt bra kväll! I söndags gjorde jag ingenting, tror jag ...

På tisdagen jobba jag till två, sen hade jag hoppats på att jag skulle träna men min morfar fyllde år så åkte dit. Trodde vi skulle ta det i helgen som kommer men de skulle vi tydligen inte. Så ist för träning blev det tårta, suck ....
 
Idag kom lönen WIEE! mer än vanligt oxså :) inte så mycket och göra ändå för löningsdag, jobba med Rebaz han e så sjukt rolig och jobba med, hoppas han kommer tillbax och jobbar mer :)

Lite sugen på utgång med alldeles för trött för de, så nu ha jag bara slappat så skönt det är ibland spec på fredagar! 

Såg att där D12 låg ska det öppna nåt nytt nu queens nånting tror jag det heter, öppnar på fre....man kanske borde kolla in stället iaf även fast jag aldrig har gillat dom där lokalerna.



- Sandra -







 

Herr penis har det inte lätt!

Jag, herr Penis, begär löneförhöjning av följande skäl:

* Jag utför kroppsarbete.
* Jag arbetar på stora djup.
* Jag störtar - med huvudet först - in i mitt arbete.
* Jag har aldrig ledigt på helger.
* Jag arbetar i en fuktig omgivning.
* Jag får inte betalt för övertid.
* Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation.
* Jag arbetar i höga temperaturer.
* Mitt arbete utsätter mig för höga smittorisker.
 
Käre herr Penis! Efter noggrant övervägande av er begäran har förvaltningen
kommit till slutsatsen att avslå densamma av följande grunder:


* Ni arbetar inte 8 timmar i ett sträck
* Ni somnar redan efter kortvarigt arbete.
* Ni följer inte alltid ledningens anvisningar.
* Ni arbetar inte alltid på er - av ledningen - anvisade plats, utan uppehåller er oftast på andra platser.
* Ni tar inget eget initiativ, utan måste sättas under press och bli vänligt
behandlad innan ni överhuvudtaget börjar arbeta.
* Er arbetsplats är tämligen smutsig när ni lämnar den.
* Ni följer inte alltid säkerhetsföreskrifterna, t ex användandet av skyddskläder.
* Ni går i pension långt före 65.
* Ni tar aldrig några dubbelskift.
* Ni lämnar ibland er anvisade plats utan att ha slutfört ert arbete.
* Och som om det inte vore nog: Vi har ständigt sett er lämna arbetsplatsen
bärandes två säckar med misstänkt utseende.



Ha ha ha ha ha ganska underhållande!



- Sandra -






No air



I tisdags var det en kort dag sluta vid två, gick en snabb tur på stan. Åkte sen hem och slappa lite, sen var de dags för träningen. Var riktigt jobbigt men kul, känns så sjukt skönt efter man tränat ,  ska försöka träna lite mer mår så mycket bättre av det. Sen var jag helt slut, men på ett skönt sätt. Kolla på Desperate Housewifes oxså så sjukt bra serie det är, händer grejer hela tiden. Idag jobba jag sent, ganska drygt jättelite och göra. Klanta mig lite oxså ha ha, jag dukade av ett bord så var det vin kvar i glasen så jag hällde ut det i tallriken så kommer det en tant "vad gör du med vårat vin?" just i det ögonblicket såg jag en liten väska vid platsen. Fan liksom dom hade bara gått iväg och hämta sallad,  ja ja dom fick nytt iaf...ha ha sen kolla jag bara lite på tv och slappa och mös med T :)





Jordin Sparks Ft. Chris Brown - No air
            
http://www.youtube.com/watch?v=Icv6DgZ-9O4






- Sandra -




Mondays sucks!


Idag vakna jag och mina ögon känns fortfarande konstiga, småsvullna, torra hoppas de går över snart. Var ju inte spec varmt idag alltså :( fast de gjorde inte så mycket eftersom jag jobba sent då e de bättre om de e lite dåligare väder. Var jättelugnt idag, hände typ inget roligt på jobbet idag bara att vi stängde lite tidigare än vad vi brukar, men bara för brist på kunder. Men de e alltid nice och komma hem lite tidigare! gjorde inte nåt spec när jag kom hem heller, måndagar är ganska värdelösa faktiskt. Lr jo en som jobbar på mitt jobb som jag tycker är väldigt störrande ibland ska sluta, typ redan på fre he he lite skönt faktiskt :)


Slutar tidigt tis, tors och fre den här veckan ska bli sjukt skönt och få lite gjort oxså :)


Såg btw på Aftonbladet.se ett klipp där en BÄVER attackerar ett barn, trodde inte bävrar var så fientliga, men den där var de iaf. Såg lite roligt ut bara :P


Ne nu e dags och sova!





- Sandra -





With U



Få se nu i onsdags jobba jag sent, hände inte så mycket. I tisdags så jobba jag till två skulle träffa Jessica men det gick ju sådär med de ha ha :P mamma var i stan med nicke (katt) han hade gjort illa sig mitt på huvudet, så han såg ut som en monsterkatt faktiskt så dom var till ultuna och fixa lite. Så åkte jag med ut till Jumkil, var ju så sjukt varmt så de blev lite solande och ännu mindre övningskörning tyvärr var ju därför jag åkte dit liksom, men de blev lite iaf :) sen åkte vi till Lidl och handla en del.

Sen sent på kvällen fick jag så sjukt ont i magen, shit vad ont det gjorde ...hade ont hela natten blev skitlite sömn oxså sen när jag vakna hade jag fortfarande skitont, så jag sjukanmälde mig skulle ha jobbat 12- 20 men kände att jag aldrig skulla palla de. Blev som tur mycket bättre på eftermiddagen, sen var  det helt borta som tur var. Fick för mig att jag måste hitta på nåt, T skulle bort oxså. Så sandra och charlotte kom över ett tag tänkte gå ut och ta de lite lungt, men så blev de ju inte riktigt. Sandra skrev upp oss på listan på people så vi drog ner till tolv nånting, men de va rju ingen höjdare alltså. Skit lite folk, dåligt drag och snittåldern var väl 16 år. Var kvar ett tag men drog strax innan två. Förfesten var skitkul satt ute på balkongen nästan hela tiden och roa oss åt ekorresex ha  ha (internskämt) ha ha men utgången var väl så där.  Men då kan det ju bara bli bättre nästa gång antar jag :) 

Lördagen sov vi ut, asskönt fixa lite här hemma. Sen på kvällen åkte jag och T ner till stan och käka kinabuffe och gick på bio, vi såg Ironman den var ganska bra faktiskt. Sen traska vi hem var fortfarnade jättevarmt vid halv tolv, så skönt :) söndag vakna jag JÄTTE trött fatta ingenting, hade sovit länge. Men kände mig helt död desutom var mina ögon jättesvullna ha ha, hoppas det känns bättre när jag vaknar imorrn. Gjorde inget större av värde på söndagen, slappa bara :) nee nu måste jag sova så jag är pigg imorrn! 


- Sandra - 



Fullspäckad tisdag


Börja jobba halv tio idag, var jättelugnt idag inte alls mycket och göra så det var riktigt skönt . Slutade vid två och då träffade jag Sofie, först gick vi lite på stan hitta en asnygg skjorta på carlings men den kosta 399 kr, har faktiskt letat efter en sån och perfekt satt den oxså. Men de är ganska mycket pengar för en skjorta, så jag får se hur de blir. Köpte iaf ett par skor på Din sko, vita men klack så de känns skitskönt och ha hittat ett par fina skor för mina ankfötter :) just ja! vi käka ju oxså,  på Unico kycklingspett, bakad potatis och tzatsiki riktigt gott. Sen begav jag mig till Sockra för att kolla in lite hårförlängningar, får se hur de blir har inte riktigt bestämmt mig än men jag tror jag vet vad det lutar åt iaf. Efter de var de bara hem och byta om och sticka iväg på träningen och precis när jag skulle åka dit så kom T hem WIE :) var ritktigt jobbigt idag, men kul som fasen! sen hem och äta lite och Desperate housewifes, bästa serien någonsin. Så nu e jag jättetrött.


Nickelback - Rockstar   Bra låt!



- Sandra -




Lugn dag



Imorse åkte T iväg till sthlm på utbildning med jobbet, så han kommer hem tis kväll. Shit saknar honom redan aja ...Lugnt på jobbet idag, väldigt skönt måste jag säga efter förra veckan som var helt galen! Däremot dom jag jobba med verka ju helt knasiga idag till det bra sättet alltså, men då går iaf dagen snabbare. Blev jäkligt mycket engelska idag, skitmånga turister. Men de e väl bra att man tränar på den antar jag.  Idag gick dagen som tur väldigt snabbt, annars brukar måndagar vara såå dryga.  Annars hände de inte så mycket, förutom att de känns som jag fått en "stalker" efter mig, känns lite jobbigt. Men det går förhoppningsvis över snart hoppas jag. 
Ne nu måste jag sova, själv oxså .... suck aja ja de får funka han kommer ju hem imorrn så :) 



 - Sandra -