Vad är det som händer?

I tisdags då jag hade min lilla chockmorgon så att säga som jag skrev om i mitt förra inlägg, så fortsatte konstigheterna igår. Var på väg och slänga sopporna går in i sopprummet slänger sopporna ska gå ut igen, men får inte upp dörren! inlåst bland sopporna liksom ha ha. Kl e ganska sent oxså och på något konstigt vis hade jag inte mobilen med mig heller som jag ALLTID har med mig annars. Efter kanske fem minuters panik ryckande i dörren så öppnar den sig till slut. Gud blev lite skraj där ett tag usch!

och idag var det jobb som gällde, skulle sluta runt fyra/fem. Vid halv fyra, börjar det pipa inne på barista som ganska snart går över till en mera gäll och högre signal. Och en röst säger att det brinner på gränby! shit liksom, ganska mycket folk som ska ut därifrån så det tog ett litet tag innan alla var ute. Ganska snart var sjubrandbilar där. Men dom verkade inte ha så där jättebråttom, så de var nog inte en så stor grej. Efter  tjugo minuter fick vi gå in igen, bara göra om allt kaffe vi hade gjort innan eftersom det hade blivit ganska kallt efter det här.

Fick aldrig reda på vad som hade hänt riktigt, men tydligen var det inte ens en brand:

http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=77-AV_ID=843213,00.html?from=sectionlinks77


tre dagar med konstigheter nu, vad händer imorrn liksom? :P


Imorrn e jag ledig så de ska bli sååååå skönt, ska fasen stänga av mobilen och hemtelfonen så ingenting kan störa min sovmorgon! ha ha :P


- Sandra -








 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback